Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно європейська випічка вегетаріанські страви › Горіховий торт зі згущеним молоком
Горіховий торт зі згущеним молоком

Горіховий торт зі згущеним молоком

Існує кілька варіантів приготування горіхових тортів. Товчені горіхи можна додати в тісто, а можна - в крем. Є рецепти, за якими ними пересипають коржі. У запропонованому рецепті горіхи як інгредієнт використовують лише для прикраси торта: верхній корж, змащений смачним масляним кремом зі згущеним молоком, у відповідності зі своєю фантазією прикрашають тертим шоколадом і горіхами. Причому, горіхи можна вибрати будь-які: волоські, арахіс, фундук або мигдаль. Ще одна особливість цього рецепту в тому, що в крем додають мак. Спробуйте: дуже смачно.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 300 г.
  2. 2. Цукор — 300 г.
  3. 3. Яйце куряче — 3 шт.
  4. 4. Сметана — 300 г.
  5. 5. Масло вершкове — 200 г.
  6. 6. Молоко згущене — 200 г.
  7. 7. Мак — 20 г.
  8. 8. Шоколад — 50 г.
  9. 9. Горіхи — 70 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати просіяне борошно з цукром. Додати соду, яйця, сметану і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і випікати близько 30 хвилин.

  2. Готовий пиріг розрізати на 3 коржі. Розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком. Третину крему відкласти. Мак залити окропом на 5 хвилин, а потім додати в 2/3 крему.

  3. Кожен корж змастити кремом з маком, а верхній - кремом без маку. Прикрасити торт тертим шоколадом і горіхами.