Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно легкий борошно › Хрусткі вафлі
Хрусткі вафлі

Хрусткі вафлі

Все частіше в магазинах зустрічаються вафельниці і все частіше сім'ї купують собі таку корисну річ. Тому вашій увазі рецепт смачного хрусткого десерту, який люблять усі - дорослі і діти. Такі вафлі готувати можна більш тонкими або щільнішими, різноманітних форм. Для смаку можна додати кокосовий або мигдальний екстракт (або невелику частину пшеничного борошна замінити мигдалевим). Подавати цей десерт можна майже з будь-якими солодкими наповнювачами (як окремо, так і промастивши, «склеївши» вафлі): шоколадними, ванільними, фруктовими, сирними кремами. Можна подати з джемом або морозивом, поливши розтопленим шоколадом і посипавши горішками.

Кількість порцій 12
Час приготування 25 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 250 г.
  2. 2. Цукор — 250 г.
  3. 3. Масло вершкове — 250 г.
  4. 4. Яйце куряче — 5 шт.
  5. 5. Ваніль — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити яйця з цукром і ваніллю в густу пишну піну. Масло розтопити, додати до яєчної суміші і ще раз збити. Борошно просіяти і додати до тіста.

  2. Вафельницю розігріти і вилити тісто. Випікати кілька хвилин до золотистого кольору. Подавати як гарячими, так і холодними.