Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба середній японська › Макі-суші з тунцем
Макі-суші з тунцем

Макі-суші з тунцем

Зараз важко знайти людину, яка не пробувала суші – новомодну закуску, що відноситься до японської кухні. Вони настільки усіма полюбилися, що ця традиційна для Японії страва стала користуватися шаленою популярністю в усьому світі. Однак щоб насолодитися вишуканим смаком суші, Вам необхідно направлятися в японський ресторан? Пропонуємо Вам виправити це безглузде непорозуміння і приготувати класичні макі-суші з філе тунця вдома. Цей найпростіший різновид суші як можна краще підійде для боязких новачків, що бажають спробувати себе в цьому японському кулінарному мистецтві. Інгредієнти для приготування страви знайдуться у будь-якому супермаркеті, а Ви відчуєте себе справжнім японським сушистом.

Кількість порцій 5
Час приготування 35 хв

  1. 1. Філе тунця — 200 г
  2. 2. Соєвий соус — 150 мл
  3. 3. Рис для суші готовий — 400 г
  4. 4. Норі — 6 шт.
  5. 5. Імбир маринований — 100 г
  6. 6. Васабі — 20 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/

  2. Наріжте тунець шматочками (приблизно 15 см в довжину і в розрізі 2х2 см), залийте рибу 20 мл соєвого соусу.

  3. На лист норі викладіть рис товщиною 3-5 мм., Приблизно на 3/4 довжини листа, при цьому рис не потрібно сильно утрамбовувати.

  4. Викладіть скибочки риби з одного кінця норі.

  5. Відступіть 2 см з протилежного кінця і залиште «поле» непокритим, злегка змочіть його водою з рисовим оцтом.

  6. Зверніть рол, надаючи йому круглу форму.

  7. Розріжте рол на 6 шматочків (приблизно по 2 см).

  8. Подавайте з васабі та маринованим імбиром.