Рулетики із скумбрії
- 1. Скумбрія — 6 шт.
- 2. Шампиньйони — 200 г.
- 3. Сир твердий — 100 г.
- 4. Молоко — 400 мл.
- 5. Зелень — 30 г.
- 6. Зубчик часника — 2 шт.
- 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 8. Соус-маринад — 55 г.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Спеції — за смаком
- 11. Олія оливкова — 45 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу розморозити, зняти шкірку, розібрати на філе, прибрати великі кістки. Залити філе молоком. Дати постояти 20 хвилин. А в цей час зробити начинку. Цибулю дрібно порізати, часник пропустити через прес та відправити на розігріту сковорідку з двома столовими ложками оливкової олії. Смажити 3 хвилини.
Гриби натерти на великій тертці, додати в сковорідку. До них покласти ще 1 столову ложку соусу-маринаду, сіль, спеції. Обсмажити 5 хвилин. Дати вистигнути.
Петрушку дрібно нарізати, твердий сир натерти на дрібній тертушці. Змішати все з грибами. Начинка готова.
Злити молоко, рибку обсушити. Кожен шматочок посолити, додати спеції та побризкати соусом-маринадом по 1/2 чайної ложки, рівномірно розподілити.
Увімкнути духовку на 180°С. Зверху викласти начинку по 2 столові ложки на кожен шматочок. Звернути рулетики та зафіксувати зубочистками. Зверху трохи полити соусом. Викласти у форму, побризкати оливковою олією.
Поставити в духовку на 30 хвилин. Прикрасити за своїм бажанням та подати гарячими.