Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба легкий сімейне свято вегетаріанські страви › Салат з оселедця з овочами та яблуком
Салат з оселедця з овочами та яблуком

Салат з оселедця з овочами та яблуком

Легендарний «оселедець під шубою» не єдиний, на щастя, варіант вдалого використання цієї смачної рибки. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, він відмінно відчуває себе в компанії будь-яких овочів. Тому рецептів з його участю величезна безліч. Зверніть увагу на пропонований салатик. Його пікантність полягає в неординарному союзі ситного оселедця і кисло-солодких яблучок. Не поєднувана на перший погляд комбінація є дуже гармонійною і служить наочним прикладом того, як зі звичайних продуктів може вийти не стільки буденна, скільки оригінальна страва. Ситний і поживний, легкий і свіжий салатик одночасно, який урізноманітнить Ваше сімейне меню.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Оселедець — 300 г.
  2. 2. Огірки солоні — 150 г.
  3. 3. Буряк — 200 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  5. 5. Яблуко — 120 г.
  6. 6. Яйце куряче — 3 шт.
  7. 7. Оливкова олія — 30 мл.
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Оселедець (філе) нарізати скибочками. Огірки нарізати кубиками або скибочками.

  2. Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  3. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.