Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська зима › Глазурований лосось з медом і гірчицею
Глазурований лосось з медом і гірчицею

Глазурований лосось з медом і гірчицею

М'ясо лосося вважається делікатесом, але при цьому цілком доступно. Це та риба, смак якої зазвичай подобається навіть тим, хто іншу рибу просто не любить. Смак у неї дуже м'який та ніжний. Із лосося можна приготувати багато смачних і корисних страв: від простих до екзотичних. Лососину можна запікати, смажити, тушкувати, варити. Запропонований рецепт "Глазурований лосось з медом і гірчицею" - цікавий варіант приготування філе лосося. Покрите медово-гірчичною сумішшю і приготоване на грилі філе лосося після першого ж приготування надовго увійде в список святкових страв Вашої родини.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Філе лосося — 700 г.
  2. 2. Часник — 1 шт.
  3. 3. Гірчиця зерниста — 3 ст. л.
  4. 4. Мед — 2 ст. л.
  5. 5. Оцет яблочний — 0,5 ч. л.
  6. 6. Насіння кмину — 0,5 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи оливковою олією.

  2. Рибу ретельно просушити від вологи, натерти сіллю.

  3. У мисці розтовкти часник і сіль, після додати гірчицю, мед, оцет, насіння кмину і перець. Ретельно перемішати.

  4. Змастити рибу медовою заправкою, обсмажувати на сковороді протягом 12-15 хвилин, до готовності. Після викласти на тарілку.