Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти яйця французька випічка вечеря › Шоколадний фондан
Шоколадний фондан

Шоколадний фондан

Дуже простий і досить смачний десерт із не менш улюбленим нам шоколадом. Присутність цієї солодкості в рецепті вже говорить про ніжність і вишуканість страви. Доступний набір інгредієнтів: шоколад, борошно, яйце і цукор - це й увесь склад французького тістечка (Франція - батьківщина шоколадного фондана). Щоб приготувати шоколадні солодощі, треба обов'язково дотримуватися рецептури, і тоді все вийде чудово. Не сумнівайтеся, десерт обов'язково підкорить ваше серце і гостей у тому числі. Ідеальне частування до чаю, яке передає теплоту і турботу своїм ніжним смаком. Із завданням здивувати і підкорити, ви впораєтеся на відмінно. Спробувавши один раз, душа обов'язково зажадає продовження банкету!

Кількість порцій 5
Час приготування 35 хв

  1. 1. Борошно — 50 г.
  2. 2. Шоколад — 500 г.
  3. 3. Яйце — 10 шт.
  4. 4. Вершкове масло — 130 г.
  5. 5. Цукор — 140 г.
  6. 6. Цукрова пудра — по вкусу
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Узяти гіркий шоколад і вершкове масло і розтопити на водяній бані. Додати до вже розтопленого шоколаду 140 г. цукру. Дуже добре перемішати. Далі взяти яйця і відокремити жовтки від білків. Збити жовтки у піну і додати до шоколаду, ретельно вимішуючи.

  2. Додати в розтоплений шоколад жовтки, перемішати, потім додати просіяне борошно. Викласти в підготовлену форму (змащену маслом) шоколадно-яєчну масу і випікати 10 хвилин при температурі 200ºС. Готові кекси посипати цукровою пудрою.