Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг

Просто, але зі смаком – слова, що в точності характеризують наш лаконічний шоколадний пиріг. Це саме той варіант домашньої випічки, яку можна сміливо починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Адже всього через півгодини Ви піднесете свіжоспечене ароматне частування до чаю. Задоволені обличчя рідних і гостей, а також нескінченний потік компліментів на Вашу адресу не змусять засумніватися в геніальності цього рецепта. До речі, пропонований десерт – прекрасне поле для Ваших сміливих експериментів. Прикрасити пиріг, зробивши його більш ефектним, можна за допомогою ягід малини, полуниці, «п'яної» вишні, глазурі, вершків і згущеного молока. Печіть, творіть і отримуйте задоволення.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Масло вершкове — 200 г.
  2. 2. Шоколад чорний 70% — 200 г.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Яйце куряче — 5 шт.
  5. 5. Борошно пшеничне — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 190°C. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Додати цукор, дати йому розчинитися.

  2. Додати в шоколадну масу яйця і добре перемішати. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.