Сирні мафіни "Ніжне серце"
- 1. Вершкове масло — 100 г.
- 2. Яйця — 2 шт
- 3. Цукор — 140 г.
- 4. Борошно — 130 г.
- 5. Розпушувач — 2,5 ч. л.
- 6. Сир домашній — 150 г.
- 7. Молоко — 150 мл.
- 8. Ванільний цукор — 1,5 ч. л.
- 9. Крохмаль — 5 ч. л.
- 10. Будь-які ягоди за смаком — 200 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для крему патісьєр в одному яйці відокремити жовток (білок не знадобиться) і розтерти з крохмалем і 5 ч. л. цукру.
Молоко закип'ятити з 5 ч. л. цукру і ванільним цукром, дати трохи охолонути.
Частину молока влити до розтертого жовтка і добре перемішати.
Молоко, що залишилося поставити на водяну баню, знову підігріти і тонкою цівкою влити в нього яєчну суміш. Варити при постійному помішуванні поки не згусне, потім прибрати з вогню і добре остудити.
Духовку розігріти до 180°C.
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення.
Яйце, яке залишилося розділити на білок і жовток. Білок збити в густу піну з дрібкою солі і покласти в холодильник.
Розм'якшене вершкове масло збити з сиром, цукром, що залишився і жовтком. У цю суміш просіяти борошно і розпушувач, перемішати.
Потім в тісто порціями додати збитий білок і акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку.
У формочки для мафінів викласти трохи тіста, зверху покласти частину крему патісьєр і зверху знову закрити його тістом так, щоб заповнити формочки до кінця.
На тісто зверху викласти ягоди.
Випікати мафіни в розігрітій духовці близько 20 хвилин. Перед подачею дуже добре остудити - ці мафіни смачніші, коли холодні.