Ватрушки
- 1. Молоко — 250 мл.
- 2. Сухі дріжджі — 10 г.
- 3. Цукор (в тісто) — 100 г.
- 4. Вершкове масло — 100 г.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Борошно — 400-450 г.
- 7. Сіль — 0,5 ч. л.
- 8. Кисломолочний сир — 500 г.
- 9. Сметана — 100 г.
- 10. Цукор (в начинку) — 70-100 г.
- 11. Ванільний цукор — 2 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати 1 ст. л. цукру та 150 г. борошна. Перемішати і поставити в тепле місце на 15 хвилин.
Потім в опару додати яйця, масло, сіль, цукор, що залишився. Ретельно перемішати.
Далі додати борошно, замісити тісто і поставити його в тепле місце на 30 хвилин. Потім тісто потрібно вимісити і знову поставити в тепле місце, дати піднятися.
Для начинки кисломолочний сир змішати з 70-100 г. цукру, додати ванільний цукор і сметану. Можна додати родзинки.
На деко, вистелене пергаментом викласти невеликі клубочки тіста. Змастити збитим яйцем.
У кожному клубочку тіста зробити заглиблення і викласти начинку.
Ватрушки випікати 20-25 хвилин при температурі 180°С.