Тарталетки з лимонним кремом
- 1. Борошно — 200 г.
- 2. Вершкове масло — 150 г.
- 3. Цукор — 250 г.
- 4. Яйця — 3 шт.
- 5. Лимон — 2 шт.
- 6. Вершки 33-38% — 50 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
З лимонів очистити цедру, шляхом натирання її на дрібній терці.
З лимонів вичавити сік.
Змішати лимонну цедру, сік, 2 яйця і цукор (150 г.). Залишити на 10 хвилин постояти, щоб цедра віддала свій аромат.
Процідити через дрібний друшляк, щоб позбавиться від цедри. Перелити в невелику каструльку, поставити на вогонь.
Коли маса нагріється додати 50 г. вершкового масла. Весь час перемішуючи, продовжувати варити до загустіння.
Готовий крем остудити.
Для приготування тарталеток розтерти 100 г. вершкового масла зі 100 г. цукру. Додати яйце і перемішати.
Частинами всипати борошно, кожен раз, добре вимішуючи ложкою. Потім зліпити тісто руками в кулю.
Розділити тісто на 8-12 частин залежно від розміру формочок. У формочки викласти тісто, розрівняти пальцями і сформувати невеликі бортики.
У кожну формочку вкласти квадрати пекарського паперу, і насипати тягар, наприклад квасолю. Це потрібно для того, щоб під час випікання борти не сповзли вниз. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати 10-15 хвилин, потім тягар із папером вийняти, випікати ще приблизно 5-10 хвилин.
Готові тарталетки повністю остудити.
Кожну тарталетку наповнити приготованим раніше кремом. Зверху прикрасити збитими вершками.