Сибірські пельмені
- 1. М'ясо (свинина) — 250 г.
- 2. М'ясо (яловичина) — 200 г.
- 3. Борошно — 270 г.
- 4. Яйце — 2 шт.
- 5. Сметана — 70 г.
- 6. Цибуля ріпчаста — 40 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Цукор — 3 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати фарш. Для приготування фаршу, яловичину та свинину нарізати на шматки та пропустити через м’ясорубку з дрібною решіткою. До фаршу додати сіль, цукор, перець та воду (трошки менше склянки), а також, пропущену через м’ясорубку цибулю, все, дуже ретельно перемішати.
Потім потрібно замісити тісто. Для цього змішати воду (0,5 склянки) з сіллю та курячими яйцями. Мішати до тих пір, поки не вийде однорідна маса. Давши масі настоятися хвилин 30, розкачати тісто вузькою тоненькою смужкою та змастити яйцем по всій довжині.
Потім покласти по ложці фаршу на відстані 5-6 см. одна від одної. Склянкою вирізати кружечки тіста навколо шматочків фаршу, потім тісто скласти навпів та склеїти кінчики. Пельмені варити у великій кількості злегка підсоленої води (на 1 кг. пельменів - 4 л. води, 40 г. солі), на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин. Сибірські пельмені краще їсти, поливаючи їх гострим соусом, або просто сметаною.