Грибні біфштекси з яйцем
- 1. Печериці — 4 шт.
- 2. Вершкове масло — 20 г.
- 3. Часник — 1 зубчик
- 4. Бекон — 2 скибочки
- 5. Цибуля-шалот — 2 шт.
- 6. Консервована біла квасоля — 400 г.
- 7. Консервована томатна сальса — 250 г.
- 8. Яйця — 4 шт.
- 9. Фета — 50 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю, бекон дрібно посікти. У грибів відрізати ніжки. З квасолі злити рідину. Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для запікання.
Помістити грибні капелюшки в форму для запікання пластинками догори. Змішати розтоплене масло з часником і змастити ним гриби. Поставити запікатися на 15 хвилин.
У сковороді розігріти 10 г. олії. Обсмажити бекон і цибулю протягом 3 хвилин, до золотистого відтінку. Додати квасолю і половину сальси.
Перекласти начинку з квасолею в грибні капелюшки. Зробити заглиблення в середині і акуратно розбити в кожну шляпку по яйцю, щоб жовток залишився цілим. Посипати все фетою.
Запікати капелюшки ще 10 хвилин. Подавати з сальсою, яка залишилась.