Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти яйця французька весна › Французькі пончики
Французькі пончики

Французькі пончики

Французька кухня славиться своїм витонченим підходом у приготуванні страв. Французькі десерти мають особливе становище в французькій кухні. Всілякі булочки, круасани, пудинги і кекси - все це винахід саме французів. Такий десерт, як пончики є у кожного народу. І Франція теж має свій оригінальний рецепт приготування пончиків. Представляємо рецепт приготування цих пухнастих і солодких пустунів. Прості в приготуванні і дуже смачні французькі пончики швидко готуються. Вони будуть для вас відмінним сніданком. До них добре підійде чашка кави або чаю. Французькі пончики в якості десерту сподобаються як дорослим, так і діткам.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Вершкове масло — 8 ст. л.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Борошно — 300 г.
  5. 5. Розпушувач тіста — 2,25 ч. л.
  6. 6. Сіль — 0,25 ч. л.
  7. 7. Мускатний горіх — 0,5 ч. л.
  8. 8. Молоко — 100 мл.
  9. 9. Кориця — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нагріти духовку до 175°C. Вершкове масло (5 ложок) збити з цукром (100 г.) до повітряного стану. У масу вбити яйце і добре перемішати.

  2. Борошно просіяти разом із розпушувачем, сіллю і мускатним горіхом. У масляну суміш ввести борошняну суміш, додати молоко. Ретельно перемішати.

  3. Викласти отримане тісто у форму для пончиків, наповнюючи їх наполовину. Відправити випікатися на 15-20 хвилин.

  4. Змішати цукор (100 г.) з корицею. Готові пончики обмокнути в розтоплене масло, яке залишилось і потім в суміш кориці з цукром.