Добош - угорський торт
- 1. Яйця — 7 шт.
- 2. Борошно — 150 г.
- 3. Цукор — 450 г.
- 4. Шоколад — 80 г.
- 5. Вершкове масло — 200 г.
- 6. Ванільний цукор — 2 ст. л.
- 7. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки з 90 г. цукра. В окремій мисці збити білки з 60 г. цукру в піну. Додати 1 ч. л. ванільного цукру і з'єднати з жовтками. Поступово, розмішуючи, всипати 150 г. просіяного борошна.
Розігріти духовку до 220°С. Влити 1/5 частину тіста в змащену соняшниковою олією форму і випікати 10 хвилин. Так само спекти ще 4 коржа.
Для крему шоколад розламати на шматочки і розтопити, помішуючи, на водяній бані. Дати трохи охолонути. Збити 180 г. злегка розм'якшеного вершкового масла зі 150 г. цукру, з'єднати з шоколадом і 1 ч. л. ванільного цукру.
Скласти спечені коржі один на один, промазуючи кожен корж кремом. Нанести крем, що залишився на верх і боки торта.
Для карамелі всипати 150 г. цукра у велику сковороду з товстим дном, залити 2-3 ст. л. води і повільно розплавити на маленькому вогні. Додати 20 г. масла, перемішати і готувати до отримання однорідної маси золотисто-коричневого кольору.
Швидко перелити карамель на застелене пергаментом деко, дати повністю застигнути.