Печиво на Хелловін "Пальці відьом"
- 1. Масло — 250 г.
- 2. Цукор — 250 г.
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Мигдальний екстракт — 5 г.
- 5. Ваніль — 5 г.
- 6. Борошно — 675 г.
- 7. Розпушувач — 5 г.
- 8. Сіль — 5 г.
- 9. Очищений мигдаль — 175 г.
- 10. Харчовий барвник червоного кольору — 15 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
В мисці змішати вершкове масло, цукор, яйце, екстракт мигдалю та ваніль. Туди ж просіяти борошно, додати розпушувач та сіль. Накрити миску кришкою та поставити в холодильник на 30 хвилин.
Дістати тісто, розділити на 4 частини. Три частини залишити в холодильнику. А з тієї частини тіста, що залишилася сформувати невеликі ковбаски - "пальці" відьми. Вдавити мигдаль в основі ковбаски - це будуть "нігті" відьми. Злегка стиснути печиво для створення форми суглоба. Використовуючи ніж, зробити косі надрізи на печиві в кількох місцях, утворюючи "складки" на пальці.
Акуратно викласти печиво на змащене маслом деко. Випікати при 160°С протягом 20-25 хвилин або до блідо-золотистого кольору. Дати охолонути протягом 3 хвилин. Витягнути мигдаль, змастити його барвником та приклеїти назад на нігтьове ложе, злегка придавивши до нього. Дати повністю охолонути.Те ж саме виконати з рештою тіста.