Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Полуничний пиріг з желе

Полуничний пиріг з желе

Полуничний пиріг з желе виглядає досить дорого завдяки своєму наповненню. Він складається з двох шарів - тіста та желе. Однак приготувати його зовсім нескладно, а коштує він дешевше за інші торти. Пиріг, немов з казки, подарує вам смак радості і веселощів, змусить голову паморочитися, а серце битися швидше. Смак полуниці забере вас в літо, де пахне ягодами і фруктами, свіжоскошеною травою, а там, через дорогу, шумить річка. Все це ви відчуєте, просто відкусивши шматочок такого ось десерту. До того ж, він ще й дуже ароматний. Він нібито подарує вашому дому дорогий парфум. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Вершкове масло — 85 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Ванільний цукор — 10 г.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Борошно — 125 г.
  6. 6. Розпушувач — 1 ч. л.
  7. 7. Полуниця — 750 г.
  8. 8. Червоне желе — 1 пакетик
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити вершкове масло (75 г.) з цукром до пишної світлої піни. По одному додати яйця і знову збити.

  2. Просіяти борошно з сіллю і розпушувачем, обережно додати до олійно-яєчної суміші.

  3. Змастити форму вершковим маслом і рівномірно розподілити тісто. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку на 20-25 хвилин.

  4. Полуницю помити, засипати цукром і залишити на деякий час, щоб ягоди пустили сік.

  5. Злити зайву рідину з полуниці, розкласти її на поверхні коржа. Приготувати червоне желе, згідно інструкції, і залити фрукти. Поставити торт на кілька годин у холодильник.