Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти європейська фрукти дієтичні страви › Салат з гранатом і яблуком
Салат з гранатом і яблуком

Салат з гранатом і яблуком

Перед вами рецепт легкого, дієтичного кисло-солодкого салату. Такий варіант прекрасно підійде до страв з м'яса. Чи знаєте ви, що м'ясо - це головне джерело заліза, яке в свою чергу лежить в основі гемоглобіну, який так необхідний нашому організму. Але залізу допомагає повноцінно засвоїться вітамін С. А такий салат з яблуками і гранатовими зернами, з дуже смачною заправкою, у великій кількості має вітамін С і принесе вашому організму користь. За бажанням, можна додати в салат сир, наприклад, фету або бринзу, а так само помідори черрі. Апельсиновий сік за смаком можна замінити лимонним, але тоді краще брати солодкі яблука і гранат.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Салат (суміш) — 160 г.
  2. 2. Гранат — 200 г.
  3. 3. Яблуко — 200 г.
  4. 4. Горіхи кедрові — 80 г.
  5. 5. Оливкова олія — 10 мл.
  6. 6. Апельсиновий сік — 10 мл.
  7. 7. Гірчиця — 10 г.
  8. 8. Оцет бальзамічний — 10 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати скибочками.

  2. Змішати зерна граната, листя салату, яблука, горіхи. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік, гірчицю і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.