Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Малинове семіфредо

Малинове семіфредо

Семіфредо. За цією милозвучною назвою ховається класичний літній десерт родом із сонячної Італії, що представляє собою домашнє морозиво з різними наповнювачами. Особливий склад десерту не дозволяє йому повністю замерзнути навіть в морозилці, залишаючи його довгий час м'яким і ніжним. Обов'язковими компонентами виступають збиті окремо білок і жовток, а також жирні вершки. Зверніть увагу: яйця для семіфредо повинні бути найсвіжішими. Яскраві смакові нотки задають якраз таки добавки – ягоди, горішки, цукати, печиво. На додаток до всього семіфредо поливають солодкими соусами. Тепер Ви знаєте маленький секрет приготування смачного італійського морозива в домашніх умовах.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Вершки 35% жирності — 250 мл
  3. 3. Цукор — 30 г
  4. 4. Ванільний цукор — 5 г
  5. 5. Фісташки — 50 г
  6. 6. Малина — 200 г
  7. 7. Цукати — 50 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Білки збити в білу стійку піну.

  2. Окремо збити жовтки з цукром і вершки.

  3. З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.

  4. Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.

  5. Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.