Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти французька вечеря › Груша-пашот в червоному вині
Груша-пашот в червоному вині

Груша-пашот в червоному вині

Існує безліч рецептів десертів. Але у вас сьогодні особливий день і ви хочете чого-небудь вишуканого, витонченого, оригінального, надзвичайного і такого, що раніше пробувати не доводилося. Ви попали в десятку. Сьогодні ви будете готувати десерт під святковою назвою "груша-пашот в червоному вині". Це дуже оригінальний, ароматний і неймовірно красивий десерт. Він особливо підійде в якості завершення вашої романтичної вечері. Він також дуже добре впишеться і в ваш будній день, коли ви нікого не чекаєте, наприклад. Адже, іноді потрібно себе пестити такими речами. Вони привнесуть у ваше буднє життя яскраві фарби, буйну енергію і бурю позитивних емоцій. Тому приготуйте сьогодні грушу-пашот в червоному вині.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Груша — 2 шт.
  2. 2. Кориця в паличках — 1 шт.
  3. 3. Цукор — 120 г
  4. 4. Лимон — 1 шт.
  5. 5. Гвоздика — 2 шт.
  6. 6. Вино червоне десертне — 180 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити груші від шкірки і вирізати серцевину з нижньої сторони. Можна трохи обрізати нижню частину груш, щоб вони стали стійкіші. Відкласти убік.

  2. Загорнути гвоздику і палички кориці в шматок марлі і зав'язати.

  3. Змішати у великій каструлі вино, цукор, лимонну цедру і сік лимона.

  4. Покласти марлю зі спеціями і довести до кипіння на середньому вогні.

  5. Зменшити вогонь до повільного і варити, поки цукор не розчиниться.

  6. Покласти груші в каструлю і перевернути, щоб вкрилися рідиною.

  7. Накрити кришкою і варити на повільному вогні близько 30-45 хвилин, періодично перевертаючи.

  8. Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в каструлі, після чого дістати їх з неї.

  9. Дістати з каструлі марлю зі спеціями й увімкнути повільний вогонь. Варити рідину до консистенції сиропу, періодично помішуючи (близько 15 хвилин).

  10. Полити кожну грушу невеликою кількістю сиропу і подавати.