Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти плита обід весна › Вишневий мус
Вишневий мус

Вишневий мус

Усі люблять десерти. Особливо такі вишукані, легкі і дуже пікантні, як, наприклад, вишневий мус, який ми пропонуємо сьогодні вам приготувати. Батьківщиною мусів є Франція. Безумовно, всі десерти, які придумані у Франції приречені тільки на успіх. Перед даним десертом не зможе втриматися ніхто, навіть сама сама сита людина в світі. До речі, такий десерт відмінно підійде для тих, хто трошки дотримується дієти. Так як основу мусу складають такі низькокалорійні продукти, як вишні та манка. Тут дуже мало цукру, тому можете бути спокійні з приводу фігури. Десерт, до того ж, дуже корисний і завдяки цьому він чудово підійде в якості дитячого десерту.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Заморожена вишня — 200 г.
  2. 2. Цукор — 40 г.
  3. 3. Манка — 40 г.
  4. 4. Вода — 400 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вишні добре розморозити, злити весь сік в окрему ємність. Він ще знадобитися.

  2. Прокип'ятити вишні протягом 5 хвилин у 400 мл. води.

  3. Вишні виловити шумовкою і викинути.

  4. У відвар додати цукор і гарненько перемішати. Довести до кипіння.

  5. Всипати манку тонкою цівкою. Постійно помішувати.

  6. Варити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.

  7. Остудити до теплого стану, влити сік.

  8. Отриману масу добре збити міксером.

  9. Розлити по келихах і поставити на 3-4 години в холодильник.

  10. За бажанням можна прикрасити ягодами.