Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти українська осінь › Яблука в снігу
Яблука в снігу

Яблука в снігу

Не завжди десерт - це калорійний і навіть жирний торт або пиріг, який важкий для шлунку і позначається на фігурі. Можна приготувати дуже смачний десерт і при цьому зробити його поживним і корисним. Запікати яблука - це, звичайно ж, досить простий спосіб зробити смачну закуску до чаю. Але ми пропонуємо вам рецепт, як зробити це ще більш смачно. Начинка з медом і горіхами просочить весь фрукт своїм незвичайним смаком. А збиті білки зроблять страву дуже цікавою з вигляду. Такий десерт - відмінний спосіб підняти настрій своїм рідним порадувати їх смачним солодким десертом. А крім цього збагатити організм корисними вітамінами, яких так багато в яблуках, горіхах і меді.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яблука — 4 шт.
  2. 2. Яєчні білки — 2 шт.
  3. 3. Мед — 4 ст. л.
  4. 4. Мигдаль — 50 г.
  5. 5. Ванільний цукор — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука розрізати на 2/3. Вийняти серцевину. Потримати над паром 5 хвилин.

  2. Яблука розкласти по формах. Змішати мед, горіхи і ванільний цукор. Наповнити сумішшю яблука.

  3. Білки збити в піну, викласти зверху на яблука. Запікати в духовці при температурі 160°C 20 хвилин.