Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти європейська борошно › Яблучно-ванільний крамбл
Яблучно-ванільний крамбл

Яблучно-ванільний крамбл

Приготуйте яблучно-ванільний крамбл і відчуйте себе істинним англійцем. Цей вид випічки є національним англійським десертом. На перший погляд може здатися, що приготувати таку страву складно, проте в процесі ви зрозумієте, що приготування крамбла - саме задоволення. А вже результат, повірте, вартий витрачених зусиль. Крамбл цілком замінить печиво і кекси, які так приїлися всім нам. Горіх, лимон і ваніль нададуть страві родзинку, а яблука нагадають про літо, про теплу, безтурботну пору. Цей десерт - ще один спосіб здивувати рідних і близьких. Після крамблу вони навіть не зможуть збагнути, чого ще від вас очікувати.

Кількість порцій 4
Час приготування 55 хв

  1. 1. Яблука — 7 шт.
  2. 2. Цукор — 70 г.
  3. 3. Ваніль — 7 г.
  4. 4. Горіх мускатний — 2 г.
  5. 5. Лимон — 50 г.
  6. 6. Борошно пшеничне — 80 г.
  7. 7. Вівсяні пластівці — 120 г.
  8. 8. Цукор коричневий — 120 г.
  9. 9. Кориця мелена — 2 г.
  10. 10. Масло вершкове — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука помити, очистити від шкіри і серцевини. Нарізати яблука скибочками і перекласти в миску. Додати цукор, ваніль, лимонний сік і мускатний горіх. Перекласти масу у форму для випікання.

  2. Розігріти духовку до 180°C градусів. У невеликій мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, цукор, корицю і розм'якшене вершкове масло. Повинні вийти масляно-борошняні крихти. Посипати крихтами яблука і запікати в розігрітій духовці близько 35-45 хвилин.