Запіканка з кабачків
- 1. Кабачки — 600 г
- 2. Яйця — 3 шт.
- 3. Сир плавленый — 300 г
- 4. Цибуля ріпчаста — 200 г
- 5. Часник — 2 зуб.
- 6. Сіль — 10 г
- 7. Рослинна олія — 3 ст. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кабачки миємо, відрізаємо плодоніжки, очищаємо і натираємо на крупній тертці.
Додаємо сіль і відставляємо на 10-20 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
Лук очистити і нарізати дуже тонкими кільцями.
Ніж змочити водою і нарізати сир тонкими пластинками.
Всі інгредієнти кладемо в каструлю, перемішуємо, ставимо на маленький вогонь і підігріваємо, помішуючи.
Сир повинен повністю розтопиться. Потім за допомогою часникодавки видавлюємо очищені зубчики часнику.
В окремій мисці збиваємо яйця.
Збиті яйця обережно переливаємо в кабачкову масу і злегка, не дуже інтенсивно, перемішуємо до однорідного стану.
Далі отриману суміш виливаємо у форму для випікання, попередньо змастивши її олією. Після чого випікаємо в розігрітій до 180°С духовці приблизно годину.