Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сир сир осінь › Сочники
Сочники

Сочники

До вас скоро прийдуть гості? Або ви хочете порадувати діток чимось смачним і солодким? Ми знаємо, як вам допомогти. Радимо спробувати зробити смачні сочники з солодким сиром. Зауважте, сир - це і смачно, і корисно. Бо нічого немає краще для росту кісток і зубів, ніж сир. А якщо подати його в такому смачному і приємному вигляді, то буде ще краще. Це смачний десертик до чаю, який сподобається вам і всім вашим рідним, як тільки вони спробують таку випічку. До того ж такі сочники можна робити навіть до приходу близьких друзів або гостей, тому що їх ніжний смак не може не порадувати кожного вашого гостя. Ну а ви теж залишитеся задоволені від того, що раді ваші близькі.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Сметана — 20 г.
  2. 2. Сир — 200 г.
  3. 3. Масло кисло-вершкове — 100 г.
  4. 4. Борошно — 210 г.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Цукрова пудра — 50 г.
  7. 7. Сіль — 5 г.
  8. 8. Розпушувач для тіста — 1 ч. л.
  9. 9. Цукор — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати начинку: змішати  сир, цукор, 30 г. борошна, сметану і половину жовтка (другу половину залишити для змащення, відразу змішавши з водою, щоб жовток не засох). Залишити начинку на півгодини.

  2. Тим часом зробити тісто. Покласти в миску розм'якшене масло, цукрову пудру, яйце, сіль і розпушувач, збити міксером на високій швидкості до отримання гладкої пишної маси.

  3. Всипати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розділити тісто на 6 частин. Кожну частину скачати в недовгу ковбаску і розкачати на присипаному борошном столі в овал. Ставити начинку на одну половину овалу і накривати іншою половиною так, щоб начинку було видно. Перекласти сочники на деко, застелене папером для випічки.

  4. Змішати другу половину жовтка зі столовою ложкою теплої води і пензликом змастити сочники, тісто і начинку.

  5. Випікати 25 хвилин в духовці  при температурі 200°C градусів.