Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба салати літо › Салат з тунцем і цикорієм
Салат з тунцем і цикорієм

Салат з тунцем і цикорієм

Цей салат - справжній вибух смакових відчуттів, складається він з різних смаків, що прекрасно доповнюють один одного. Солодкість яблука пом'якшує терпкий цикорій, а виноградне масло і тунець надають страві особливу пікантність. Не забувайте і про користь цикорію. Адже це природні ліки для нервової системи; він добре заспокоює нерви і підіймає настрій. Так само всім відомо і про протизапальні властивості цієї рослини. Цей салат - чудовий варіант для святкового столу. Ми сподіваємося, така страва сподобається вам і вашим гостям завдяки незвичайному смаку та аромату.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Тунець консервований — 185г
  2. 2. Цибуля — 1шт
  3. 3. Петрушка — 1 пучок
  4. 4. Цикорій — 1шт
  5. 5. Бальзамічний оцет — 3 ст. л.
  6. 6. Виноградное масло — 4 ст. л
  7. 7. Яблуко — 1шт
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.

  2. Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.

  3. Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.

  4. Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.