Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська осінь › Закусочна паста з сьомгою
Закусочна паста з сьомгою

Закусочна паста з сьомгою

Сьомгу не можливо не любити. Ця благородна риба неймовірно смачна , ароматна і дуже корисна . На смак червоне м'ясо сьомги м'яке і приємне. Соковитість риби забезпечується завдяки вмісту в ній жиру . Але жир цей якраз подарував сьомзі ту корисність якої вона володіє. А саме те що цього жирі содержиться поліненасичена жирна амінокислота Омега- 3 , так необхідна нашому мозку і серцево- судинній системі. Крім цієї речовини сьомга багата білком. А ще ця риба містить повний комплекс вітамінів , що відповідають за нормальне функціонування всього організму. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати закусочну пасту їх сьомги і не тільки з неї. Така корисна паста буде відмінною намазуванням на бутерброди.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Сьомга слабосолена — 100 г
  2. 2. Сир плавлений — 200 г
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Цибуля зелена — 20 г
  5. 5. Хліб житній — 80 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця відварити, охолодити, а потім нарізати шматочками. Сьомгу нарізати шматками. Цибулю помити, просушити і нарізати.

  2. У чашу блендера покласти рибу, сир, яйця і цибулю. Подрібнити всі інгредієнти до однорідного стану. Готову пасту можна намазувати на хліб, крекери, кріспі інше.