Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба середній європейська осінь › Салат із копченою скумбрією
Салат із копченою скумбрією

Салат із копченою скумбрією

Користь скумбрії - основного інгредієнта даного салату величезна: м'ясо цієї риби могло б підійти в якості основи еліксиру молодості, якби такий існував, адже в ній є майже все необхідне організму людини, щоб в будь-якому віці вести активний спосіб життя. Скумбрія - джерело величезної кількості різних вітамінів, мікро- і макроелементів. У кулінарії смакові та поживні якості скумбрії давно оцінені по достоїнству, адже ця риба гарна в будь-якому вигляді. У тих місцях, де скумбрію виловлюють, з неї вміють готувати величезну кількість страв у поєднанні з самими різними продуктами. У запропонованому салаті копчена скумбрія чудово поєднується з яйцями, яблуками, горошком і зеленню.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Копчена скумбрія — 400 г.
  2. 2. Яйця — 4 шт.
  3. 3. Зелений горошок — 300 г.
  4. 4. Кислі яблука — 300 г.
  5. 5. Зелень — за смаком
  6. 6. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Скумбрію почистити, звільнити від кісток, нарізати невеликими шматочками.

  2. Натерти яблука на крупній тертці.

  3. Зелень дрібно нарізати.

  4. Відварені яйця натерти на середній тертці.

  5. Змішати скумбрію, яйця, яблука, горошок (рідину злити), зелень. Добре перемішати. Заправити майонезом.