Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська салати › Салат з тунцем і овочами
Салат з тунцем і овочами

Салат з тунцем і овочами

Тунець - риба, яка користується величезною популярністю у прихильників здорового харчування, а також у тих, хто стежить за своєю вагою, харчуванням і дотримується дієти. І це не дивно, адже м'ясо тунця містить велику кількість корисних білків і майже не містить жиру. Тому і його калорійність, звісно, досить низька. Наприклад, даний салат, до якого входять тунець з овочами і оливковою олією містить всього лише близько 75 калорій на 100 грам салату. Це означає, що ви можете сміливо замінити вечерю великою порцією салату - голодними не залишитеся точно. У салат входить консервований тунець, але якщо ви не довіряєте консервованій рибі, то можна замінити його на філе свіжого тунця, обсмажене або запечене духовці.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Тунець консервований — 300 г.
  2. 2. Цибуля — 80 г.
  3. 3. Часник — 10 г.
  4. 4. Олія рослинна — 30 мл.
  5. 5. Огірок — 100 г.
  6. 6. Помідори — 200 г.
  7. 7. Квасоля зелена стручкова — 200 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З тунця злити рідину. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю обшпарити окропом.

  2. Помідори та огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Квасолю відварити в підсоленій воді.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.