Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба без термічної обробки європейська день народження › Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню
Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню

Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню

Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і гостинності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, рівно як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик зі слабосоленої сьомги. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі томати, ніжний італійський сир моцарела і сметанна заправка із зеленню, ця страва стає справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Сьомга слабосолена — 100 г
  2. 2. Помідори — 220 г
  3. 3. Сир моцарела — 200 г
  4. 4. Зелень — 30 г
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Сметана — 30 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори помити, нарізати кубиками. Сьомгу нарізати також кубиками або пластинками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Сир нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль і заправити сметаною. Обережно перемішати і розкласти на порційні тарілки.