Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська осінь › Салат "Лагуна"
Салат "Лагуна"

Салат "Лагуна"

Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.

Кількість порцій 1
Час приготування 30 хв

  1. 1. Листя салату — 70 г.
  2. 2. Філе лосося мариноване — 30 г.
  3. 3. Креветки — 30 г.
  4. 4. Авокадо — 40 г.
  5. 5. Помідори черрі — 20 г.
  6. 6. Пармезан — 10 г.
  7. 7. Оливкова олія — 20 г.
  8. 8. Лимон — 50 г.
  9. 9. Базилік — 3 г.
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.

  2. Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.

  3. Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.

  4. Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.

  5. Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.