Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба духовка › Риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинцях
Риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинцях

Риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинцях

Мексиканська кухня являє собою синтез ацтекських та іспанських кулінарних традицій. Мексиканська кухня відрізняється достатком страв з риби та кукурудзи. Сьогодні ми пропонуємо поєднати вам цих два національних мексиканських продукти в одну страву, яка так і називається риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинчиках. Дана страва порадує вас незвичайним смаком. Готується вона не дуже довго і не дуже складно. Відмінно така страва підходить і в якості вечері, і в якості обіду. Ну а тим, хто прокидається з ранку зі звірячим апетитом, наша риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинчиках відмінно вгамує голод.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Риба (філе мінтаю) — 700 г.
  2. 2. Морква — 1 шт.
  3. 3. Пластівці кукурудзяні — 100 г.
  4. 4. Яйце — 2 шт.
  5. 5. Борошно пшеничне — 75 г.
  6. 6. Сік лаймовий — 30 г.
  7. 7. Паприка солодка (мелена) — 15 г.
  8. 8. Перець чилі (мелений) — за смаком
  9. 9. Часник (сухий) — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
  12. 12. Масло вершкове — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно замаринувати рибу. Для цього використати сік лайму, сіль, перець чилі, чорний перець, часник. Та відставити. Потім нарізати моркву пластинками. Обсмажити її на вершковому маслі, посипаючи паприкою (10 г.)

  2. Далі потрібно зробити тісто. Кукурудзяні пластівці залити окропом (100 г. води), настоювати хвилин 10, щоб вийшла каша. Збити окремо яйця, сіль, цукор, борошно, додаючи мелену паприку (5 г.). До цього моменту каша готова. Змішати все разом. Вийде тісто, як на млинці.

  3. Далі почати смажити. Велика ложка тіста - шматочок рибки - морква - ложка тіста. Обсмажити з двох сторін. Скласти у форму для запікання та відправити в розігріту до 200ºС духовку на 15 хвилин.