Гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою
- 1. Цукор — за смаком
- 2. Дріжджі сухі — 7 г.
- 3. Молоко — 250 мл.
- 4. Борошно пшеничне — 60 г.
- 5. Борошно гречане — 100 г.
- 6. Яйце куряче — 2 шт.
- 7. Сир вершковий — 4 ст. л.
- 8. Олія рослинна — 4 ст. л.
- 9. Лосось копчений — 300 г.
- 10. Ікра чорна — 50 г.
- 11. Кріп — за смаком
- 12. Масло вершкове — 20 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати в мисці цукор і дріжджі, поступово вливати в суміш молоко, не перестаючи змішувати. Окремо в мисці змішати просіяне пшеничне та гречане борошно, зробити гірку з борошна, в центрі в ямку влити яєчні жовтки і молочну суміш. Ретельно перемішати, поставити в тепле місце на 45 хвилин.
Розтопити вершкове масло на водяній бані, влити в тісто. Яєчні білки окремо збити до піни. Обережно вмішати білки в тісто.
Розігріти сковороду, налити 1 ст. л. рослинної олії. Викладаючи по 0,5 ст. л. тіста на сковороду, насмажити млинців. На одній стороні смажити протягом 1 хвилини, перевернути на іншу - обсмажити протягом 30 секунд. Після, готові млинці остудити.
При подачі викласти млинці на тарілку, на млинці викласти шматочок нарізаної риби, на рибу половину чайної ложки сиру, зверху на сир чверть чайної ложки ікри. Прикрасити кропом.