Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська осінь › Смажений палтус
Смажений палтус

Смажений палтус

Як часто кажуть, чим простіший рецепт страви, тим у підсумку смачнішою виходить ця страва. Якщо судити за рецептом смаженого палтуса, то це насправді так. Те, що приготувати таку закуску до будь-якого гарніру так просто, це вже зрозуміло. Але не забуваємо і про те, що такого корисного в цій рибі. Це морська риба, а значить в ній менше кісточок, ніж у річковій. У ній містяться вітаміни всіх груп від А до D, багато мікроелементів і амінокислот. Так що навіть один шматочок палтуса - це вже збагачення організму практично всіма потрібними компонентами. Не кажучи вже про його смакові якості, що не теж не поступаються. Ви можете подавати рибу, прикрасивши зеленню.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Палтус (філе) — 1,5 кг.
  2. 2. Олія оливкова — 50 мл.
  3. 3. Олія рослинна — 50 мл.
  4. 4. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розрізати філе на порційні шматки, посолити з обох сторін.

  2. Поставити сковороду на вогонь, вилити рослинну олію, обсмажити рибу протягом 4 хвилин з одного боку, і 2 хвилини з іншого боку.

  3. Розігріти духовку до 200°С, поставити сковороду з рибою на 2-3 хвилини. Готову рибу дістати з духовки, викласти на тарілку, скропити оливковою олією.