Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба без термічної обробки › Бутербродна паста з тунця
Бутербродна паста з тунця

Бутербродна паста з тунця

Часто буває так, що ви постійно кудись поспішаєте, адже життя постійно змінюється, біжить, і люди разом з нею. Часом за роботою чи навчанням не помічаєш навіть, що пора б і поїсти. А навіть якщо згадав, то часу приготувати що-небудь повноцінне немає. У таких випадках ми зазвичай перекушуємо "на ходу" різними бутербродами. Але навіть до такого питання слід підходити дуже уважно. Щоб навіть бутерброди були більш натуральними і без шкідливих консервантів, пропонуємо вам зробити про запас пасту з тунця. Її можна зберігати в холодильнику і робити з нею бутерброди при будь-якому зручному випадку. До того ж приготовлена ​​вона своїми руками і дуже швидко.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Тунець консервований — 200 г.
  2. 2. Майонез — 3 ст.л.
  3. 3. Гірчиця діжонська — 1 ст.л.
  4. 4. Цукор — 0,5 ст.л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати гірчицю, майонез і цукор.

  2. Тунець розім'яти виделкою, додати в миску. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати всі інгредієнти.

  3. Викласти пасту в банку з кришкою, зберігати в холодильнику.