![Смажена локшина з куркою](https://img3.zakaz.ua/upload9facde7879f337510f34c17d8c6061e9.jpg.350x.jpg)
Смажена локшина з куркою
- 1. Яєчна локшина — 500 г
- 2. Куряче філе — 300 г
- 3. Яйця — 1 шт.
- 4. Крохмаль — 1 ст.л.
- 5. Корінь імбиру — 10 г
- 6. Цибуля-порей — 200 г
- 7. Свиняче сало — 200 г
- 8. Сіль — за смаком
- 9. М'ясний бульйон — 1 склянка
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Куряче філе промийте і наріжте тонкою соломкою.
Крохмаль розчиніть у невеликій кількості води (суміш повинна вийти густою).
Білок відокремте від жовтка (жовток нам не знадобиться). Білок з'єднайте з крохмалем, перемішайте до отримання кашоподібної маси. У цій масі обваляйте шматочки курячого м'яса.
Сало наріжте на шматочки. Покладіть його в сковороду і розтопіть, шкварки видаліть. Злийте сало в окрему ємність.
Цибулю-порей наріжте невеликими шматочками.
У сковороду влийте половину сала, розігрійте на сильному вогні і, як тільки воно майже дійде до кипіння, покладіть в нього куряче м'ясо і обсмажте, помішуючи, до побіління.
Після цього злийте жир, додайте цибулю-порей, посоліть, влийте бульйон, доведіть його до кипіння, потім зніміть сковороду з вогню, м'ясо викладіть, а рідину злийте в окрему ємність і відставте.
Локшину обдайте окропом, щоб вона злегка розм'якшилася, і відразу ж злийте воду.
На сильному вогні у великій сковороді розігрійте решту сала. Коли воно майже дійде до кипіння, опустіть в нього локшину і підсмажте її, періодично струшуючи сковороду.
Як тільки локшина підсмажиться до золотистого кольору з одного боку, переверніть і підсмажте з іншого.
Після того, як локшина підсмажиться з двох сторін, рівномірно полийте її соусом, що залишився після смаження курячого м'яса, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і трохи протушкуйте.
Коли вона просочиться соусом, покладіть в неї куряче м'ясо і обережно перемішайте. Локшина готова!