Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти птиця легкий другі страви літо › Парові котлети з курки з зеленню
Парові котлети з курки з зеленню

Парові котлети з курки з зеленню

Відмінна новина для тих, хто завжди стежить за своєю фігурою, вагою і щоденним раціоном. Навіть така ситна страва як м'ясні котлетки може бути низькокалорійною, дієтичною і відноситися до категорії «здорова їжа». Якщо мова йде про ніжні котлетки з курячого філе і зелені, приготованих на пару, без додавання хліба, борошна та яєць. Додатково до корисних курячих котлеток – гарнір із зеленої стручкової квасолі, теж приготований в пароварці (або мультиварці), не може не радувати. А головне, що готувати таку страву – і швидко, і просто, і не клопітно. Загалом, одне задоволення. І для себе, і для Вашого шлунка. Парові котлети – гідний доказ того, що корисна їжа може бути смачною.

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряче філе — 600 г
  2. 2. Петрушка — 100 г
  3. 3. Квасоля зелена — 400 г
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе курки подрібнюємо до стану однорідного фаршу в блендері або м'ясорубці разом з цибулиною. Додаємо багато дрібно нарізаної зелені петрушки, солимо.

  2. Фарш ретельно перемішуємо і вологими руками робимо котлети. Укладаємо в пароварку так, щоб між котлетами залишалося трохи вільного місця. Ставимо приблизно на 20 хвилин (по 10 з кожного боку).

  3. У другу ємність висипаємо квасолю (попередньо миємо її і відрізаємо хвостики), трохи солимо і встановлюємо ємність над котлетами, закриваємо кришкою. Готувати квасолю треба близько 10 хвилин.