Картопляні зрази з куркою
- 1. Картопля — 550 г.
- 2. Яйце куряче — 1 шт.
- 3. Філе куряче — 150 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 80 г.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Морква — 80 г.
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Базилік сушений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю помити, очистити, залити водою і відварити до готовності. Розім'яти картоплю, додати яйце і сіль. Добре замішати.
Куряче філе помити і розрізати на кілька шматочків кожне. Моркву помити і очистити, дрібно нарізати кубиками або соломкою. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Тушкувати овочі з птицею близько 20 хвилин. Додати сіль і спеції, перемішати і охолодити.
З картоплі зліпити коржі (змочивши руки водою), покласти в серединку фарш і зліпити кінці (щоб вийшов пиріжок). На плоску тарілку висипати панірувальні сухарі.
Запанірувати в сухарях картопляні зрази. На сковороді розігріти олію і обсмажити зрази. Викласти зрази на тарілки (по 2 штуки на порцію) і подавати.