Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська весна › Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі
Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі

Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі

Виявляється, така страва як шніцель може бути не тільки смачною, але і корисною. Пропонуємо Вашій увазі шніцель зі збірних овочів в молочному соусі. Як Ви зрозуміли, до даної страви м'ясо не має ніякого відношення. Шніцель формується з тушкованих овочів: капусти, моркви, огірка. Сполучною сумішшю служать збиті яйця і манна крупа, яка робить шніцелі м'якими, соковитими і повітряними. А найголовніше, що ці чудові овочеві котлетки не потрібно смажити у шкідливому фритюрі. Вони запікаються в духовці в молочному соусі. Пропоновану страву рекомендується вживати людям з хворобами серця, нирок, а також при гіпертонії. Ось такий простий рецепт здорової їжі.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Капуста білокачанна — 75 г.
  2. 2. Морква — 50 г.
  3. 3. Огірки — 40 г.
  4. 4. Молоко — 75 мл.
  5. 5. Масло вершкове — 20 г.
  6. 6. Цукор — 5 г.
  7. 7. Яйце куряче — 0,5 шт.
  8. 8. Крупа манна — 10 г.
  9. 9. Борошно пшеничне — 15 г.
  10. 10. Сир — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нашаткувати моркву, розігріти сковороду з вершковим маслом, висипати моркву в сковороду, влити трохи води, протушкувати, перекласти в миску.

  2. Капусту нашаткувати, додати в розігріту сковороду, влити 20 мл. молока, також протушкувати. Перекласти до моркви.

  3. У суміш моркви і капусти додати яйце, манну крупу, цукор і попередньо натертий огірок. Ретельно перемішати всі інгредієнти, сформувати шніцелі.

  4. Змішати в мисці молоко, яке залишилося, всипати 5 г. борошна. Викласти шніцелі у форму для випікання, залити зверху молочним соусом, посипати тертим сиром, випікати в духовці до повної готовності.