![Сендвіч з баклажанами](https://img2.zakaz.ua/upload004482c8ff1336ad92aabf6f4dd20065.jpg.350x.jpg)
Сендвіч з баклажанами
Навряд чи граф Сандвічський, в голові у якого в далекому XVIII столітті народилася ідея приготування сендвічів, міг би собі уявити, що його кулінарне творіння стрімко увійде в наше сучасне життя і стане користуватися не меншою популярністю, ніж бутерброди. Вашій увазі прекрасний варіант смачного й корисного овочевого сніданку, ланча або просто ситного перекусу, який можна взяти з собою – сендвіч з баклажанами. Щедра, соковита начинка із солодких томатів, перців, баклажанів і злегка солоноватого англійського сиру, що зручно розташовується між двома скибочками свіжоспеченого багета нікого не залишить байдужим. Родзинка сендвіча – пряні італійські спеції, що створюють божественний аромат.
- 1. Оливкова олія — 40 мл
- 2. Оцет бальзамічний — 20 мл
- 3. Часник — 1 зуб.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Перець — за смаком
- 6. Баклажан — 1 шт.
- 7. Перець солодкий — 40 г
- 8. Цибуля — 60 г
- 9. Багет — 1 шт.
- 10. Сир чедер — 160 г
- 11. Помідор — 1 шт.
- 12. Салат — 40 г
- 13. Базилік — 40 г
- 14. Італійські трави — 5 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти духовку до 200 градусів
У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.
Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.
Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.
При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.