Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі фрукти вечеря вегетаріанські страви › Салат з апельсином, гранатом і фетою
Салат з апельсином, гранатом і фетою

Салат з апельсином, гранатом і фетою

Початок осені – той самий час, коли Ви можете урізноманітнити свій звичний раціон стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові нотки. А все завдяки додаванню кисло-солодких апельсинів і ягід соковитого граната, які роблять салат свіжим і повітряним. Ну, і звичайно ж, всіма відомий грецький сир фета, куди ж без нього? Він надає ситність і пікантний смак. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Ні, це не майонез, і навіть не оливкова олія. Заправка для нашого вишуканого салату – суміш апельсинового соку і бальзамічного оцту, нагріта і уварена до появи насиченого аромату.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Буряк — 120 г.
  2. 2. Гранат — 100 г.
  3. 3. Апельсин — 200 г.
  4. 4. Сир фета — 80 г.
  5. 5. Сік апельсиновий — 200 мл.
  6. 6. Суміш салатних листків — 200 г.
  7. 7. Оцет бальзамічний — 40 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити буряк до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Гранат розібрати на зерна.

  2. Очистити апельсини, розібрати на часточки і очистити від плівок. Розрізати часточки на частини. Змішати оцет з соком, нагріти і уварити.

  3. Листя салату помити і просушити. Викласти на тарілку листя, потім буряк, зерна гранату, апельсин і фету. І так чергувати поки не закінчаться інгредієнти. Полити соусом і подавати.