Королівський суп із цвітною капустою
- 1. Горох — 200 г.
- 2. Помідори — 2 шт.
- 3. Сировотка — 1000 мл.
- 4. Масло топлене — 100 г.
- 5. Вершки — 50 мл.
- 6. Сіль — 5 г.
- 7. Куркума — 3 г.
- 8. Морква — 1 шт.
- 9. Капуста цвітна — 400 г.
- 10. Петрушка свіжа — 50 г.
- 11. Зубчик часника — 2 шт.
- 12. Карі — 5 г.
- 13. Цукор — 4 г.
- 14. Фундук (злегка обсмажений подрібнений) — 4 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розділити кольорову капусту на суцвіття. Розігріти сироватку та додати цвітну капусту, залишити на дуже повільному вогні на 15 хвилин. Моркву натерти на великій тертці. Додати моркву та варити на повільному вогні ще 5-7 хвилин.
Окремо взяти горох, попередньо замочений на ніч, зварити до повної готовності, злити воду та розтерти в пюре. Горохове пюре додати до супу. Нарізати кубиками помідори. Взяти сковорідку розігріти в ній масло та додати спеції: куркума, каррі, злегка обсмажений подрібнений фундук та часник (подрібнений). Через 10 секунд додати помідори та обсмажити 2 хвилини.
Помідори зі спеціями додати до супу. Якщо суп стане дуже густим, то треба додати воду (500 мл.). потім додати сіль та цукор. Далі помішуючи залити вершки, довести до кипіння та вимкнути вогонь. Додати зелень та настояти 10 хвилин.