Рисово-овочевий суп
- 1. Цибуля — 1шт
- 2. Морква — 1шт
- 3. Зелена цибуля — 1шт
- 4. Олія — 1 ст. л.
- 5. Овочевий бульйон — 250мл
- 6. Рис — 30г
- 7. Соєвий соус — 1 ч. л.
- 8. Петрушка — 1 ч. л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Моркву і цибулю-порей помити, почистити, нарізати маленькими шматочками. Болгарський перець помити, очистити від плодоніжки і зерен, нарізати маленькими шматочками.
Розігріти олію на сковороді, припустити в ній ріпчасту цибулю, моркву, цибулю-порей і болгарський перець до м'якості. Додати натертий імбир і овочевий бульйон, готувати близько 10 хвилин.
Рис відварити до готовності в достатній кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Додати його до овочів, перемішати.
Приправити страву сіллю, перцем і соєвим соусом, викласти в тарілку, подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею або петрушкою.