Розсольник класичний
- 1. Свинина — 300 г.
- 2. Крупа перлова — 150 г.
- 3. Картопля — 3 шт.
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Цибуля — 1 шт.
- 6. Петрушка — 15 г.
- 7. Огірки солоні — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Щоб приготування супу не зайняло багато часу, потрібно заздалегідь поставити розпарювати перлову крупу. Приблизно за одну годину залити перловку однією склянкою киплячої води і залишити розбухати.
Свинину порізати шматочками, залити холодною водою і поставити варитися.
У цей час почистити овочі. Очищену моркву порізати тонкою соломкою або натерти на тертці. Цибулю нарізати півкільцями. Картоплю порізати брусочками. Солоні огірки краще нарізати соломкою, але можна і напівкружечками.
У м'ясний бульйон додати розпарену перлову крупу, картоплю, цибулю, моркву і сушений корінь петрушки.
Залишити варитися хвилин на двадцять, до готовності овочів. За п'ять хвилин до готовності покласти в суп солоні огірки, лавровий лист, зелень і додати солі. Смачного!