![Каструля із сімома капустами](https://img3.zakaz.ua/upload.acc6d0201e2eed0d4f0203d2a9958201.350x350.jpg)
Каструля із сімома капустами
- 1. Капуста білокачанна — 300 г.
- 2. Капуста савойська — 300 г.
- 3. Капуста пекінська — 300 г.
- 4. Капуста кольорова — 300 г.
- 5. Капуста броколі — 300 г.
- 6. Кольрабі — 300 г.
- 7. Сир — 300 г.
- 8. Масло вершкове — 50 г.
- 9. Лимон — 20 г.
- 10. Розмарин — 20 г.
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відрізати від кожної капусти, що є качанною, приблизно по 300 грам, а броколі та цвітну капусту розібрати на великі суцвіття. Розрізати очищені від зеленої шкірки кольрабі.
В каструлі розтопити вершкове масло і викласти спочатку такі види капусти, як качанна біла та червона, потім кольрабі. П’ять - сім хвилин тушкувати під кришкою. Далі викласти в каструлю кольорову капусту, совайську та броколі та тримати на вогні ще п’ять хвилин. Додати шматочок пекінської капусти, гілочку розмарину, посолити, поперчити.
Полити вміст лимонним соком, зняти з вогню та відправити до духовки, розігріту до 200°С на десять хвилин. Після цього дістати каструлю, вийняти гілочку розмарину та посипати тертим сиром і повернути до духовки – до того часу, поки сир не розплавиться.