Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі борошно обід осінь › Осіння галета
Осіння галета

Осіння галета

Коли, крім не восени можна накопичити необхідні на зиму вітаміни?! Пропонуємо вам страву, яка допоможе вам зробити це. Осіння галета – це дивовижне поєднання різноманітних овочів, що включають в себе всі смаки цієї прекрасної пори року. Перелік потрібних нам для приготування компонентів вражає своєю різноманітністю та можливістю доповнювати один одного. Ми маємо смачну начинку, що включає в себе неймовірно свіжі баклажани в поєднанні з соковитими помідорами, ніжним гарбузом та червоним болгарським перцем – такий кулінарний шедевр принесе вам як естетичну насолоду, так і велику поживну цінність, а додавання духмяного чебрецю, прикрасить страву приємним ароматом. Тому готуйте таку страву для своїх рідний і дозвольте осені подарувати вам свої скарби.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мука — 270 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Вода — 60 мл.
  4. 4. Олія (для тіста) — 60 мл.
  5. 5. Сіль (для тіста) — за смаком
  6. 6. Баклажани — 1 шт.
  7. 7. Кабачки — 1 шт.
  8. 8. Помідори черрі — 100 г.
  9. 9. Цибуля червона — 1 шт.
  10. 10. Гарбуз — 250 г.
  11. 11. Перець болгарський — 1 шт.
  12. 12. Розмарин — щіпка
  13. 13. Чебрець — 2 гілочки
  14. 14. Цукор — 1 ч. л.
  15. 15. Часник — 3 зубчіка
  16. 16. Фета — 100 г.
  17. 17. Сіль (до начинки) — щіпка
  18. 18. Перець — за смаком
  19. 19. Томатне пюре — 4 ст. л.
  20. 20. Сіль (для соуса) — за смаком
  21. 21. Цукор — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.

  2. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.

  3. Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.

  4. Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.

  5. Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.