Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі овочі сніданок весна › Морквяний пудинг із вимоченої моркви
Морквяний пудинг із вимоченої моркви

Морквяний пудинг із вимоченої моркви

Пудинг - це десерт англійської національної кухні, який готується на водяній бані з яєць, цукру, молока і муки в спеціальній формі з отвором в середині. В даний час існує величезна кількість рецептів самих різних пудингів. Багато які з них досить віддалено нагадують традиційні пудинги. Морквяний пудинг із вимоченої моркви - цікавий варіант приготування цієї страви. Порада: пудинг не рекомендується готувати при високій температурі: корочка на ньому підгорить, а середина страви залишиться сирою. Приготований таким чином пудинг при вийманні його з духовки дуже швидко "сяде". Досвідчені господині ставлять пудинг в слабо розігріту духовку, а потім поступово підвищують температуру.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Масло вершкове — 15 г.
  2. 2. Морква — 150 г.
  3. 3. Сметана — 30 мл.
  4. 4. Молоко — 50 мл.
  5. 5. Домашній сир — 50 г.
  6. 6. Висівки — 5 г.
  7. 7. Яйце куряче — 1 шт.
  8. 8. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву очистити, натерти на дрібній тертці, залити водою, залишити на 3-4 години, при цьому необхідно кожну годину заливати свіжу воду.

  2. За допомогою марлі віджати рідину з моркви. До м'якоті додати молоко, 10 г. вершкового масла, викласти отриману суміш на розігріту сковороду. Протушкувати.

  3. У готову моркву додати жовток, який попередньо необхідно змішати з протертим сиром. Також додати білок і цукор. Перемішати до однорідної маси.

  4. Змастити форму для випікання маслом, присипати висівками, викласти масу, випікати до готовності. Подавати зі сметаною/варенням.