Суп-пюре із сочевиці
- 1. Борошно — 12 г.
- 2. М'ята (суха) — 3 г.
- 3. Сочевиця (червона) — 210 г.
- 4. Перець червоний — за смаком
- 5. Паста томатна — 15 мл.
- 6. Олія — 50 г.
- 7. Масло вершкове — 20 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Лимонний сік — 5 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Помити склянку сочевиці та поставити її варити бажано в скороварці. Води потрібно буде 2,5 літри. Варити потрібно близько години, оскільки в результаті такого довгого варіння, сочевиця розвариться повністю до пюреподібного стану.
Коли сочевиця звариться відставити її та окремо, потрібно поставити на вогонь місткість, в котру налити олію, та додати вершкове масло. Нагріти масло та олію, додати борошно та просмажити. Коли борошно трохи просмажиться, додати томатну пасту. Томатна паста надасть супу і приємний колір, і приємний смак. Тепер просмажити масло, олію, борошно та томатну пасту. Потім, після того, як паста трохи просмажиться, потрібно туди ж (увага, не в суп, а в масло, олію, борошно та томатну пасту) додати червоний перець та м'яту. Постійно помішуючи трохи пропарити (хвилини 2-3).
Потім вилити цю суміш до сочевиці, додати сіль, та можна їсти. В Туреччині цей суп їдять, додаючи до тарілки трохи лимонного соку.