![Риба, запечена в сметані, з картоплею та грибами](https://img2.zakaz.ua/upload68906306a4e23f000b84af5a256ff1ed.jpg.350x.jpg)
Риба, запечена в сметані, з картоплею та грибами
- 1. Філе риби — 500 г.
- 2. Картопля — 800 г.
- 3. Сметана — 200 г.
- 4. Гриби — 200 г.
- 5. Яйце куряче — 2 шт.
- 6. Сир — 25 г.
- 7. Борошно пшеничне — 25 г.
- 8. Олія рослинна — 25 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу помити, додати сіль, перець і нарізати невеликими шматочками. На пласку тарілку просіяти борошно. Сковороду з рослинною олією розігріти. Шматочки риби обваляти в борошні і обсмажити до золотистої скоринки.
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити гриби і картоплю на сковороді. Сир натерти на тертці.
Духовку розігріти до 180°C градусів. Сметану нагріти в каструльці, довести до кипіння і додати (відразу ж розмішуючи) чайну ложку борошна. Потім додати 5 г. вершкового масла і постійно помішуючи довести соус до загустіння.
Яйця зварити в круту. Потім охолодити і нарізати скибочками. Рибу укласти на сковороду, на кожен шматочок покласти скибочку яйця і гриби. Зверху викласти скибочки картоплі, залити сметанним соусом і посипати сиром. Поставити сковороду в духовку і випікати близько 7 хвилин.