Курка по-китайськи з овочами
- 1. Куряча грудка — 350 г.
- 2. Перець болгарський червоний — 100 г.
- 3. Перець болгарський зелений — 200 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 100 г.
- 5. Морква — 150 г.
- 6. Соєвий соус — 5 ст. л.
- 7. Оливкова олія — 1 ст. л.
- 8. Цукор — 1 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курячу грудку вимити, дати воді стекти, порізати на брусочки.
Цибулю очистити, нарізати на брусочки за напрямком волокон.
Перець болгарський помити, нарізати соломкою.
Моркву вимити, очистити, нашаткувати не тонкими кільцями.
Розігріти сковороду, вилити в неї оливкову олію. Після того, як масло нагріється, кинути в нього шматочки курячої грудки. Обсмажувати при безперервному помішуванні 2-3 хвилини, поки м'ясо не стане білим і місцями не зарум'яниться.
У сковороду послідовно, з інтервалом в 2-3 хвилини, при безперервному помішуванні, додати спочатку моркву, потім цибулю, слідом болгарський перець. Обсмажувати 3-4 хвилини на помірному вогні, не дозволяючи вмісту сковорідки тушкуватися.
Поєднати в чашці соєвий соус з цукром до повного розчинення останнього.
Вилити солодкий соєвий соус в сковороду, обсмаживши вміст протягом 2-3 хвилин.